Liverpool - Barcelona 4-0 Döbbenetes játék a Pooltól

Liverpool - Barcelona 4-0
Salah nem tudott a pályára lépni sérülés miatt a Barcelona ellen, de a pólóján is jelezte, sosem szabad feladni és a Liverpool bizonyított, mert 4-3-as összesítéssel, 4-0-s visszavágó után a Vörösök jutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe
ˆhirdetés

Szétfutotta a Liverpool a Barcelonát, a lelkesedés és a kiegészítő emberek csodája. Videó.

 

 

A 7. percben Jordi Alba gyenge fejeséből indulhatott a hazai támadás, Henderson lövését védte Ter Stegen, de a kipattanóra Origi érkezett (1-0)

 

Az 54. percben Jordi Alba nem volt elég határozott, a keményen és lelkesen érkező Alexander-Arnold elvette a labdát és jobbról középre lőtt, a félidőben csereként pályára lépő Wijnaldum pedig kapásból lőtt a hálóba. Ter Stegen beleért, de védeni nem tudott (2-0)

 

Az 56. percben Shaqiri tekert balról középre, Wijnaldum hat méterről a jobb felsőbe fejelt (3-0)

 

Ezzel ledolgozta a hátrányát a Liverpool, jött a kérdés, visszább vesz a tempóból a hazai csapat, vagy addig üti a vasat... az utóbbi mellett döntöttek, pedig egy vendég góllal igen nehéz helyzetbe kerültek volna. De jól döntött Klopp legénysége, mert menni kellett tovább és a negyedik gólnál látszott igazán, mennyire nincsenek fejben ott a vendégek, mennyire megzavarta őket a Liverpool játéka, amely nem csak fizikailag, hanem szellemileg is gyorsabb volt kedd este.

 

A 79. percben Alexander-Arnold vette észre, hogy az egész Barcelona nem készült még fel a szögletre, gyorsan középre lőtte a szinte egyedüli vörös mezesnek, Origi pedig a jobb felsőbe tekert. (4-0)

 

 

IDŐPONT BAJNOKOK LIGÁJA ELŐDÖNTŐ, VV.
2019.05.07., KEDD 21:00 LIVERPOOL
Origi 7, 79
Wijnaldum 54, 56
4-0
össz
4-3
BARCELONA

 

 

ˆhirdetés