Kétgólos hátrányból mentett pontot az Atletico a Levante ellen

ˆhirdetés

Emberhátrányban lőtt két góllal mentett pontot az Atletico a Levante ellen

 

 

A Levante az első félidőben lőtt két gólt, a másodikban pedig az Atletico Madrid. A Levante végül biztosan kiharcolta a bennmaradást a legjobbak között, míg a madridi csapat a második helyen zárt, így olyan nagy tétje már nem volt a mérkőzésnek, esetleg annyi, hogy azok a játékosok, akik búcsúznak a csapataiktól, valamint a szurkolók is viszonylag jó hangulatban tehessék meg az idényzárást.

 

Cabacao látványos mozdulattal szerezte meg a vezetést. A szögletből betekert labdát visszafejelte a kapu elé egy hazai játékos, Cabacao pedig sarokkal húzta a kapuba a hatodik percben. (1-0)

A 36. percben hátul adogatott pontatlanul az Atletico Madrid, Roger Martí csapott le a labdára és lőtt a kapuba. (2-0)

Az 51. percben Angel Correa rúgott utána a hazai játékosnak, kisebb törlesztésgyanú is volt az esetben, hiszen kapott előtte egy enyhe könyököst. Elsőre sárgát kapott, de a videóbírózás után villant a piros.

A 68. percben Rodri bombázott 18 méterről a jobb felsőbe, szépített az Atletico Madrid emberhátrányban (2-1)

A 79. percben Koke lőtt kapura, de a labdája megpattant, éppen a félidőben pályára lépő 18 éves Camello elé, aki átvette és közelről a kapuba lőtt (2-2)

A hajrában még lett volna lehetősége a Levanténak megszerezni a győzelmet, de a kettő-kettő mind a két csapatnak jó volt.

 

2019.05.18., Szombat 13:00

Spanyol Bajnokság, 38. forduló

Levante - Atletico Madrid 2-2

g.: Cabaco 6, Roger Martí 36 ill., Rodri Hernandez 68, Sergio Camello 79

piros: Correa 51

ˆhirdetés