Júliustól MOL Fehérvár FC lesz a Vidiből

ˆhirdetés

Újra nevet vált a Videoton, július 1-től MOL Fehérvár FC lesz a MOL Vidiből

 

 

Még szorosabbá fűzi a város és a klub a kapcsolatát, amely a névben is tükrözi magát, így 2019. július 1-től MOL Fehérvár FC névvel fut a klub.

 

"A tavalyi év végén klubunkat azzal a felvetéssel kereste meg Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, hogy több fehérvári egyesülethez hasonlóan a klub és labdarúgóink is viseljék büszkén a címerben városunk nevét. Vezetőségünk egyetértett abban, hogy ezzel a lépéssel még szorosabbra fűzhetjük a város és a klub kapcsolatát, így a 2019-2020-as szezontól a klub csapatait MOL Fehérvár FC néven szerepeltetjük, és címerünk is ennek megfelelően változik 2019. július 1-től.

A klub címerében csak a név változik meg, a szín- és formavilág, illetve a hagyományos címerelemek változatlanul maradnak. A Vidi név sem tűnik el, a klub kommunikációs felületein, a stadionban és a VidiShop termékein továbbra is megjelenik majd.

Hamarosan minden olyan felületen, ahol a klub neve és címere megjelenik, már a megváltozott állapottal találkozhatnak szurkolóink, ugyanakkor természetesen kell idő ahhoz is, hogy ez a változás teljes körűen végig fusson. A változások átvezetése a következő szezonig, és annak elkezdését követően is, folyamatosan történik majd meg."

Olvasható a klub közleményében.

 

forrás: molvidi.hu

ˆhirdetés