Hazardot elengedi a Chelsea a nyáron

ˆhirdetés

A Chelsea nem fog akadályt gördíteni Eden Hazard távozása elé

 

 

A Daily Mail szerint a Chelsea most nyáron el fogja engedni Eden Hazardot. A korábbi pletykák alapján a Real Madrid lehet a befutó a belga szélsőnél.

 

Hazard szerződése a következő idény végén lejárna, így a londoni klub most nyáron kaphat érte igazán jelentős összeget. A hírek szerint a Real Madrid 100 millió eurót is kész lenne érte fizetni.

Ami azért is lényeges, mert egy ekkora összeg jól jöhet akkor, amikor az illetékesek figyelik a pénzügyi fair play szabályainak betartását is.

A Chelsea nincs könnyű helyzetben, ugyanis az Uefa eltiltotta a klubot a következő két átigazolási időszakból. Mivel a sportdöntő bírósághoz fordult a Chelsea, mert nem ért egyet az európai szövetség határozatával, így elképzelhető, hogy a tiltás későbbre tolódik. Ebben az esetben most nyáron még igazolhat a klub, de nagy valószínűséggel legkésőbb a téli igazolási időszakból már kicsúsznának.

Az edzők amúgy jobban szeretik a nyári átigazolási időszakot, így talán a Chelsea számára is fontosabb lenne, hogy most nyáron még tudjanak a kereten módosítani. Főleg Hazard távozása esetén kell kitalálnia valamit a klubvezetésnek.

Giroud amúgy már hosszabbított.

ˆhirdetés