Hazard lesz a Real Madrid legdrágább igazolása

ˆhirdetés

Eden Hazard átigazolása lesz a legdrágább a Real Madrid történelme során

 

 

A Marca szerint egyre közelebb a megállapodás az átigazolásról. A Real Madrid és Eden Hazard már megállapodott egymással, de a két klub még nem.

 

A spanyol lap szerint a Chelsea 140 millió eurót kér Hazardért, korábbi hírek szerint a Real Madrid 100 milliónál többet nem akart fizetni, de úgy tűnik, a madridiak kénytelenek lesznek klubrekordot dönteni, vagyis többet fognak fizetni érte, mint Bale, vagy Cristiano Ronaldo került.

Továbbra is úgy tűnik, hogy Mateo Kovacic nem fog visszatérni a Real Madridhoz. A horvát védekező középpályás jelenleg kölcsönben a Chelseaben szerepel, de várhatóan a kékek végleg megvásárolják.

A Chelsea jelen pillanatban a FIFA büntetést próbálja elhárítani, ami szerint a következő két átigazolási időszakban nem igazolhatnak új játékost. Ha marad a büntetés, akkor Kovacic nem mehet a Chelseahez, de ebben az esetben Hazard eladását is megfontolja a klub, amely sikeresen kiharcolta a Bajnokok Ligája indulást is a következő idényre.

A Chelsea várhatóan a Sportdöntő bírósághoz fordul, amíg a CAS döntése nem születik meg, addig nem lép hatályba a FIFA döntés. Ha így marad, akkor a nyáron várhatóan aktív lesz a piacon a Chelsea, mert meg kell erősíteni a keretet, ha a távozókat pótolni akarják, valamint versenyben akarnak lenni a következő idényben is a dobogós helyekért.

 

ˆhirdetés