Griezmann távozik az Atletico Madridból - hivatalos

ˆhirdetés

Antoine Griezmann hivatalosan is elköszönt a szurkolóktól, távozik az Atletiből

 

Kedden már hallani lehetett a pletykákat, ami szerint Griezmann beszélt a vezetőkkel a távozási szándékáról, majd késő este hivatalosan is bejelentették, az idény végén távozik az Atletico Madridból. Griezmann egy kétperces videóban köszönt el a szurkolóktól.

 

"Hello mindenki! Miután beszéltem El Cholo-val és Miguel Ángellel, a vezetőkkel, el akarom mondani nektek, távozom."

"Köszönök nektek mindent, a szívemben őrizlek titeket. El akarom nektek mondani, meghoztam a döntést a távozásról, új dolgokat, új kihívásokat akarok megtapasztalni. Nagyon nehéz döntés volt, de erre van szükségem."

"Köszönöm mindazt a szeretet amit kaptam tőletek az utóbbi öt évben, ami alatt megnyertem az első fontos trófeámat klub szinten. Elképesztő pillanatok voltak, örökre emlékezni fogok rájuk. Mindig a szívemben lesztek."

"Nem egyszerű egy játékosnak viszonozni a sok szeretetet, de ezért akartam nektek elmondani ma, hogy ti tudjátok meg először az edző és a klub után. Köszönök mindent. A szívemben vagytok, köszönöm, nagyon."

 

Griezmann a Real Sociedadtól érkezett 2014-ben az Atletico Madridhoz és hamar kedvence lett a szurkolóknak és szépten termelte a gólokat. Az utóbbi öt idény alatt 137 gólig jutott, amivel a klub történelmének egyik legeredményesebb játékosa. A 2014/15-ös szezonban 25 gólig jutott, majd 32-ig, 26-ig, tavaly 29-ig, míg idén 21 gólnál jár.

 

ˆhirdetés