Griezmann iránt nem csak a Barcelona érdeklődik

ˆhirdetés

Antoine Griezmann iránt három klub is komolyan érdeklődik, még sem annyira biztos a barcelonai igazolás

 

 

Antoine Griezmann távozása az Atletico Madridtól indulatokat gerjesztett, mindenkinek megvan a véleménye a távozásról és arról is, hogy hol fogja folytatni.

 

Az Atletico Madrid elnöke, Enrique Cerezo a FOX Sportsnak nyilatkozott a játékos döntéséről. "Dühösebb vagyok, mint csalódott. Azt gondoltam, hogy Antoine előtt nagyszerű jövő állt az Atletico Madridnál, nagy trófeákkal és címekkel. A probléma az, hogy minden ember mást gondol." Griezmann ugye kérte, engedjék eligazolni, öt év után új kihívásokra vágyik.

Amúgy érdekesség, hogy a Barcelona korábbi elnöke szerint Griezmann túlértékelt, drága és a szurkolók sem biztos, hogy nagyon örülnének az érkezésének. Joan Laporta szerint bőven lehetne találni még olyan játékost, aki jobban megfelelne a Barcelonának, mint Griezmann.

A 28 éves támadóért viszont nem csak a Barcelona érdeklődik. Állítólag a PSG kész többet ígérni az Atleticónak, mint a kivásárlási árként megjelölt 120 millió eurót. A párizsiak hazacsábítanák a francia válogatott ászát. De a nyáron Ribéryt és Robbent is elveszítő Bayern München is lecsapna Griezmannra.

 

ˆhirdetés