Ezért nem adja el a PSG Mbappét

ˆhirdetés

Fontos évhez érkezik a PSG, nem fogják elengedni a legjobb játékosukat

 

 

A PSG az utóbbi években megszerezte Neymart és Mbappét, 222 és 180 millió euróért. A francia klub a világ legjobbja akar lenni, bár az utóbbi két évben sem sikerült a célt elérni, vagyis a Bajnokok Ligája trófeát elhódítani.

 

Neymar a sérülései miatt rendre kidőlt a BL egyenes kieséses szakaszára, míg Mbappé "egyedül" nem képes a csodára. Bár azért így is a francia bajnokság legjobbja lett.

Mbappé a díjátadón olyat nyilatkozott, amiből azt lehetett kiérteni, kész maradni, mert jó helyen van, de nem bánná, ha távozhatna. A hírek szerint a Real Madrid vinné amúgy a francia világbajnok szélsőt.

De a PSG nem kér ebből az egészből, a közösségi médiás felületükön üzentek is, "Szoros a kapcsolat a PSG és Kyilan Mbappé között, a közös történetünk a következő szezonban is folytatódik. A célunk nem változott, történelmet akarunk írni az európai labdarúgásban, különösen a klub 50. születésnapján."

Vagyis az 1970-ben alapított PSG fontos idényhez érkezik a következő szezonban és ehhez szükségük vannak a sztárjaikra is. Persze egy rosszkedvű és rossz formában lévő sztárra nincs, de nem valószínű, hogy Mbappé olyan rosszul érezné magát Párizsban, hogy már most nyáron váltania kellene, ha a klubja nem akarja.

A PSG amúgy híres arról, hogy ha leigazolt egy játékost és meg akarják tartani, akkor a legnagyobb neveket sem engedik csak úgy el...

ˆhirdetés