Ők lehetnek a Barcelona nyári távozói

ˆhirdetés

A Barcelona a nyáron komoly kiadásokra készül, így kénytelen lesz játékosokat eladni, hogy finanszírozni tudja az érkezőket

 

 

A pletykák szerint a Barcelona 265 millió eurót fog költeni a nyáron. Frenkie de Jong már biztosan érkezik, érte 75 millió eurót kell fizetnie a katalánoknak.

 

A pletyka szerint Matthijs de Ligt is a Barcelonában fog kikötni, a védőért 70 millió eurót kellene fizetniük.

Antoine Griezmann kedd este bejelentette, távozik az Atletico Madridból, a Barcelonát emlegetik vele kapcsolatban, de vannak olyan hírek is, ami szerint a PSG is érdeklődik a francia világbajnok iránt. Griezmann ára 120 millió euró.

Várhatóan távozik Jasper Cillessen, helyére kell új kapus, Jordi Alba mellé pedig kell egy új játékos, hogy rotálni lehessen a spanyol válogatott védőt.

A legnagyobb bevételt Philippe Coutinhóért kaphatja a Barcelona, a brazil középpályás várhatóan visszatér Angliába, a Chelsea is erősen érdeklődik iránta. A volt liverpooli kedvencért 100 millió körüli összeget is kaphat a klub.

Umtiti is elképzelhető, hogy távozik, ha De Ligt érkezik, a francia védőért 40 millió eurót várnak.

Rakitic távozása is elképzelhető, a horvát középpályásért Milánóból van érdeklődés, 50 millió körül kaphat érte a Barcelona.

Malcom helyzete sem megnyugtató, a brazil szélső nagyon kevés lehetőséget kapott az idényben. 41 millió euróért igazolták, ez alatt nem engedik el.

André Gomes várhatóan távozik végleg, az idény során kölcsönben szerepelt az Evertonban, 20-25 millió euróért.

Semedo is kevés lehetőséget kapott, a portugál védő ára 35 millió euró lehet.

 

ˆhirdetés