A Manchester City visszavágott a Tottenhamnek a BL kiesés miatt

ˆhirdetés

A Manchester City újra a tabella élére állt a Tottenham legyőzésével

 

 

A Premier League 35. fordulója rögtön a forduló rangadójával indult, a Manchester City fogadta a Tottenhamet. A mérkőzésnek több érdekessége is volt.

 

Az egyik éppen a Bajnokok Ligája negyeddöntője adta, a két csapat egymással mérkőzött, és drámai párharcban, végül a Tottenham jutott tovább.

A másik és a profi labdarúgásban jelen pillanatban már fontosabb tényező, a Manchester City a bajnoki címért küzd, a Tottenham pedig a Bajnokok Ligája helyezésekért.

A mérkőzésen érződött, hogy két fáradtabb csapat találkozott egymással, aminek az ötödik perce hozta a meccs egyetlen gólját. Agüero labdájából Phil Foden fejelt előrevetődve a kapu bal oldalába.

A Tottenhamnek inkább az első félidőben voltak még lehetőségei, de kimaradtak, valamint a második félidőben egy kezezésért nem kapott büntetőt a Spurs. De összességében megérdemelte a győzelmet a City.

A három ponttal újra a tabella élére állt Guardiola legénysége, megelőzve a Liverpoolt, de a Vörösökkel továbbra is tartani fog még a versenyfutás, várhatóan az utolsó fordulóig.

A vereség nem jött jól a Tottenhamnek, nagyon a nyakán liheg az Arsenal, a Chelsea és a Manchester United is.

 

Premier League, 35. forduló

2019.04.20., Szombat 13:30

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 1-0

g.: Foden 5

 

ˆhirdetés