Jovic érkezhet a Real Madridhoz

ˆhirdetés

Luka Jovic lehet a fő kiszemeltje csatárposztra a nyáron a Real Madridnak

 

 

A Marca információi szerint Luka Jovic lehet a befutó támadó posztra. A 21 éves szerb támadó bizonyított a német bajnokságban, így jöhet a következő lépcsőfok, ami nagy ugrás lenne a pályafutásában.

 

A lap szerint a kora mellett, a 25 lőtt gólja is Jovic mellett szól, valamint az ára is elfogadhatónak tűnik, a fiatal tehetségért.

Jovic jelenleg kölcsönben szerepel a Benficától a Frankfurtban, de az idény végén vásárlási opciója van a német klubnak és 12 millió euróért végleg az övék lehet a játékjoga. A Real Madrid pedig állítólag kész 70 millió eurót is fizetni érte, vagyis a németek igen jól járnának az üzlettel.

Jovicra természetesen nem csak a Real Madrid figyelt fel, többek között korábban a Barcelonával is hírbe hozták, valamint Németországban a Bayern München is vinné.

A Real Madrid egyik előnye lehet, hogy a játékos szívesen igazolna a spanyol klubhoz, valamint a klub jó viszonyt ápol a játékos képviselőivel.

Zidane várhatóan továbbra is Benzemát tekintené elsőszámú csatárnak, de elképzelhető, hogy Jovic és Benzema egyszerre is a pályán lehetne.

Korábbi beszámolók szerint Zidane nem feltétlenül akarja galaktikusokkal telepakolni nyáron a csapatot. A fő kiszemelt továbbra is Eden Hazard, így akkor sincs óriási gond, ha nem sikerül a Jovic ügylet.

Még azt sem tudni, hogy a nyáron érkező Rodrygo Goes sorsa hogyan alakul. Marad a fiatal brazil a keretben, vagy kölcsönadják a további fejlődése érdekében.

 

ˆhirdetés