Hivatalos: Dárdai az idény végéig marad a Hertha edzője

Dárdai Pál az idény végéig marad a Hertha vezetőedzője
Dárdai Pál az idény végéig marad a Hertha vezetőedzője (fotó: herthabsc.de)
ˆhirdetés

Dárdai Pállal fejezi be az idényt a Hertha, de a nyáron váltanak

 

 

A Hertha a hivatalos honlapján jelentette be, Dárdai Pál az idény végéig marad a klub vezetőedzője, de a következő idényre már új edző készíti fel a csapatot.

 

A Hertha gyenge sorozatba kezdett az utóbbi hetekben, így már egy ideje várható volt a döntés, de a klub nem az azonnali menesztés mellett döntött, hanem az idényt még a magyar vezetőedzővel fejezik be.

Dárdai Szerződése 2020 nyaráig szól, az sem kizárt, hogy marad a klubnál, de biztosan lesz megkeresés akár másik klubtól is.

Michael Preetz sportigazgató kiemelte Dárdaival kapcsolatban, hogy nem csak játékosként volt fontos tagja a klubnak, hanem az utóbbi négy és fél évben a Hertha vezetőedzőjeként is nagyszerű munkát végzett. Viszont a vezetőség arra a döntésre jutott, hogy a klubnak új lendületre van szüksége.

"Nagyon intenzív és eseménydús évek voltak a számomra a Hertha vezetőedzőjeként és hálás vagyok a lehetőségért, amit itt kaptam. Nagyon büszke vagyok arra, amit közösen értünk el. De eljött az idő a változásra és mindig is hangsúlyoztam, az a fontos a számomra, min a legjobb a Hertha számára, ami mindig is az otthonom lesz." - mondta Dárdai.

ˆhirdetés