Bale-t csak kölcsönbe fogja tudni adni a Real Madrid?

ˆhirdetés

Tartanak egy kicsit Madridban attól a lehetőségtől, hogy Bale rajtuk marad

 

 

A Marca cikke szerint elképzelhető, hogy nem fogják tudni eladni végleg Gareth Bale-t a nyáron.

 

Ennek több oka is lehet

- A sok sérülés

- Az ár, amit kérne a Madrid. A sok sérülés miatt nem tudni, hogy megéri-e a vásárlónak.

- A brutális fizetési igény.

 

Bale évente 17 millió eurót keres, amit nem sok klub tud megadni neki és mivel nincs rákényszerülve a távozásra, így a klubja is nehezebb helyzetben találhatja magát a nyáron.

Mivel láthatóan nem tud csúcsformába kerülni és Zidane sem feltétlenül számít rá alapemberként, így nem csoda, hogy a szurkolók az utóbbi mérkőzéseken is megtalálták a walesit. Aki ugyan elképesztően fontos gólokat szerzett már a csapat színeiben, de a rengeteg sérülés miatt nem tudják teljesen elfogadni a szurkolók.

A klubnál abban reménykednek, hogy a Manchester United lecsap rá, de egyelőre úgy tűnik, nem kapkodnak érte Manchesterből. Pep Guardiola pedig szinte biztosan nem akarja szerződtetni Bale-t. Az Arsenal várhatóan nem lesz megfelelő klub Bale igényei szempontjából, míg a Tottenhamnél ugyan szerződtetnék, de a jelenlegi keretben nem biztos, hogy kezdő lenne. Ráadásul Bale sem feltétlenül akar visszatérni...

A Chelsea tudna még érte fizetni, de ott a FIFA eltiltás miatt a londoni klub a nyáron nagy valószínűséggel nem fog tudni játékost igazolni.

A PSG és a Bayern München érdeklődéséről még nem tudni komolyan, de bajnokság szempontjából a francia és a német is nagy visszalépés lenne a számára.

A sok sérülés és a magas ár miatt elképzelhető, hogy Bale csak kölcsönbe tud menni, mint James Rodriguez is a Bayernhez. James két évre került a bajorokhoz kölcsönbe, opciós vásárlási joggal.

Már egy olyan kölcsönadás, amiben nem a Madridnak kell fizetni Bale top fizetését, nyereség lehet a klub számára, még akkor is, ha nem ez a legideálisabb megoldás.

ˆhirdetés