Bale 130 millió alatt nem eladó

ˆhirdetés

Gareth Bale 130 millió euró alatt nem eladó

 

 

Az AS információi szerint Gareth Bale ára 130 millió euróról indul, vagyis a Real Madrid kész eladni a walesit a nyáron, de azért bukni sem akarnak rajta nagyon.

 

Bale vegyes megítélése ellenére világklasszis játékos, 227 mérkőzésen 102 gólt ért el a Real Madridban, 14 címet nyert a klubbal, többek között négyszeres Bajnokok Ligája győztes. Ráadásul szerzett gólt már a Bajnokok Ligája döntőjében, nem is akármilyet...

Bale 103 millió euróért érkezett 2013-ban a Tottenhamtől a Real Madridhoz, akkor a világ legdrágább játékosának számított.

A mostani ára főleg a sok sérülésnek tűnhet soknak, de ha megnézzük, hogy egy klasszisról van szó, akkor a 130 millió euró már nem is számít olyan földtől elrugaszkodónak, hiszen az utóbbi időszakban repkednek az euró százmilliók: Neymar 222 millió, Mbappé 180 millió, Coutinho 160 millió Dembélé 120 millió euró.

A Premier Leagueből is biztosan van több csapat, amely képes kifizetni a kért összeget, Bale esetében a fizetése lehet még akadály, jelenleg 15 millió eurót keres egy idényben, ami az adókkal együtt valahol 30 millió euró körül van.

A távozása esetén, biztosan átigazolásra fordítaná az összeget a Real Madrid.

 

ˆhirdetés