Isco és Bale gólokkal nyert a Real Madrid a Celta ellen

Isco és Bale góllal, Marcelo jó játékkal, Navas pedig kapott gól nélkül hálálta meg a bizalmat. A Real Madrid nyert a Celta ellen

 

A spanyol bajnokság 28. fordulójában a Real Madrid fogadta a Celta Vigót. A mérkőzés külön érdekessége Zidane visszatérése volt a kispadra. A francia szakember felforgatta a csapatot és a számára már jól ismerte játékosokkal számolt.

 

Persze erre a sok sérülés és eltiltás is rákényszerítette, de nem véletlen, hogy Isco, Bale és Marcelo is a kezdőben kapott helyet. Ami külön érdekesség, a kapus poszton Navas kapott lehetőséget és élt is a bizalommal, mivel nem kapott gólt és bravúrt is mutatott be.

Isco, Bale és Marcelo is láthatóan hajtott, ráadásul gólok, gólpassz fűződött a nevükhöz.

Az első félidőben Bale kapufáig jutott a Madrid, a második félidőben az 56. percben Modric távoli lövését a videóbíró les miatt nem adta meg.

A 62. percben viszont már jött Isco gólja. Asensio tört előre, majd tette ki a tizenhatos bal oldalán betörő Benzemának, aki a középen érkező Iscót találta meg, Isco pedig megszerezte a vezetést. A gólja után rögtön le is cserélte Zidane Iscót, Ceballos érkezett a helyére

 

A gól után még nagyobb fokozatra kapcsolt a Madrid, várható volt az újabb gól, amire végül a 77. percben került sor. Marcelo tört előre középen, majd passzolt a tizenhatos előtt várakozó Bale-nek, aki kilőtte a jobb alsót, a labda a kapufáról pattant a hálóba.

 

A Celta Iago Aspas nélkül nem tudott igazi ellenfele lenni a Real Madridnak, Zinedine Zidane visszatérése pedig győzelemmel sikerült.

A játék itt-ott döcögött, de nem is csoda, a második félidőben egyre jobban játszottak a hazaiak, összességében megérdemelten nyert a Madrid.

 

2019.03.16., Szombat 16:15

REAL MADRID - CELTA VIGO 2-0

gólszerzők: Isco 62, Bale 77