Icardi 50 millió euróért lehet a Real Madridé?

ˆhirdetés

Mauro Icardi nagy valószínűséggel a nyáron klubot vált

 

 

Icardi és az Inter között megromlott a viszony, így szinte biztos, hogy távozik a nyáron, már csak az a kérdés, hogy melyik top klub csap le rá és fogadja el a játékost és ügynökét.

 

Icardi korábban simán ért 100 millió euró körüli összeget, de a hosszabbítás körül kialakult helyzet, majd az utóbbi hónapok eseményei várhatóan lejjebb viszik az árát.

Szinte biztos, hogy be fognak jelentkezni érte a Premier League élklubjai, de korábban a Juventust is lehetett hallani, mint érdeklődőt.

Tavaly viszont szinte mindenki biztosra vette, hogy Icardi a Real Madridba igazol, de akkor a klub nem volt hajlandó 100 millió feletti összeget adni érte.

A Marca szerint 50 millió euró körül már meggondolhatja magát a Madrid. Ráadásul elképzelhető, hogy Mateo Kovacic egyúttal visszatérhet az Interhez. A horvát középpályás jelenleg kölcsönben szerepel a Chelseaben, de mivel nem igazolhat nyáron játékost a londoni klub, így Kovacic vissza fog térni a Madridhoz.

Persze kérdés, hogy a Real Madridhoz visszatérő Zinedine Zidane számítana-e Kovacic játékára, vagy a csatársorban éppen Icardiban bízna és költene rá komolyabb összeget.

Icardi már 120 gólnál jár a Serie A-ban és 22 évesen lett az Inter csapatkapitánya. Míg várhatóan továbbra sem lesz az argentin válogatott alapembere, amíg Messi ott van, addig szinte biztos, hogy a gólerős támadó nem fog behívót kapni a válogatottba.

 

ˆhirdetés