Cristiano Ronaldo mesterhármassal jutott tovább a Juventus az Atletico Madrid ellen

ˆhirdetés

Kétgólos előnnyel érkezett az Atletico Madrid Torinóba, de a Juventusnak sikerült a kisebb csoda, Cristiano Ronaldo vezérletével az olaszok jutottak tovább

 

 

Kétgólos hátrányból sikerült továbbjutnia a Juventusnak, Cristiano Ronaldo két fejesgóllal egyenlített, majd büntetőből lőtte a továbbjutást jelentő harmadikat. Bernardeschi nagyszerűen játszott, de az egész Juventus is kiemelkedően teljesített, hiszen a vendégeknek szinte helyzetük sem volt.

 

A 27. percben Bernardeschi tekert balról középre, Cristiano Ronaldo pedig az ötösről a kapuba fejelt.

 

A 48. percben Joao Cancelo tekert jobbról a kapu elé, Ronaldo fejelt kapura. A labda éppen, hogy csak átment a gólvonalon, de Oblak a technológiának köszönhetően, jól láthatóan a gólvonalon túlról ütötte ki a labdát.

 

A 86. percben Bernardeschi indult meg a bal oldalon és egy félpályás szóló után húzódott középre, majd Correa mellett esett el látványosan. Nagyon könnyen befújt büntető volt, amit Cristiano Ronaldo magabiztosan értékesített. Oblak balra vetődött, a labda pedig jobbra ment.

 

Massimiliano Allegri taktikailag nagyot húzott Emre Can helyezkedésével, Bernardeschi élete formájában játszott, Dybala csak a 67. percben érkezett csereként, míg Cristiano Ronaldo talán most mutatta meg először igazán, hogy miért is igazolta le őt a Juventus.

 

BAJNOKOK LIGÁJA NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

JUVENTUS - ATLETICO MADRID 3-0

gólszerzők: Cristiano Ronaldo 27, 48, 86 (11-es)

Továbbjutó: A Juventus 3-2-es összesítéssel jutott a negyeddöntőbe

ˆhirdetés