Újra terítéken Mbappé és Neymar Madridba igazolása

ˆhirdetés

A PSG újabb Bajnokok Ligája kiesése megint felerősíti a két sztár átigazolási pletykáit.

 

 

A PSG tavaly is a nyolcaddöntőben esett ki, idén is, ráadásul mind a két esetben nyert helyzetből bukták a továbbjutást. Neymar pedig mind a két alkalommal sérüléssel bajlódott az idény második felében, így most a Manchester United elleni szenvedést is csak a lelátóról nézte.

 

Mind Neymer, mind Mbappé folyamatosan téma a Real Madridnál, így nem csoda, hogy várhatóan a nyári nagy átalakítás során újra téma lesz mind a két sztár.

A világ két legdrágább játékosáért 400 millió eurót fizetett a PSG, aminek köszönhetően figyelik is a francia klubot, nem sértette-e meg a pénzügyi fair-play szabályait.

Mbappét még a Monacóból vitte volna a Real Madrid, de végül, mivel Bale-t nem adta el a Madrid, mert a játékos maradni akart, így Mbappéra nem volt pénz és helye sem lett volna a keretben, az azóta a PSG és a világbajnok francia válogatott kulcsemberévé váló szélvész támadónak.

Neymar átigazolása viszont csak tavaly került szóba. Perez körbeudvarolta a brazilt, akit Cristiano Ronaldo utódjának szeretett volna megszerezni, de a PSG nem akarta elengedni a játékost. Neymar amúgy várhatóan nem zárkózna el az átigazolástól, nyilatkozta is, hogy a Real Madridban minden játékos szeretne játszani, bár azt nem jelentené ki, hogy fog játszani a Madrid színeiben. Azért azt kiemelte, hogy gyermekkori álma a Barcelona volt, ami már teljesült.

Amúgy Neymar átigazolásában a szurkolók nem feltétlenül biztosak, a nyári világbajnokságon mutatott színészkedései nem tettek jót a hírnevének, valamint már második komolyabb sérülését szenvedte el, ami azért elbizonytalaníthatja a kérőket.

Neymar átigazolása nem csak a játéka miatt adhat lendületet, hanem anyagi szempontból is, mivel a világ egyik legnépszerűbb játékosáról van szó, bár a PSG-ben lassan Mbappé nagyobb sztárnak számít, mint a 222 millió euróért igazolt brazil.

Neymar karrierjébe, ha fizikailag bírja, akkor még egy nagy váltás beleférne.

 

ˆhirdetés