Neymarnak nincs visszaútja Barcelonába

ˆhirdetés

Neymar nem lesz újra a Barcelona játékosa

 

 

Josep Maria Bartomeu beszélt Neymar esetleges visszatéréséről a Kanal Radio Barcelonának és abból kiderült, szinte biztos, hogy a brazil támadó már nem lesz többet a klub játékosa.

 

Neymar 2017-ben igazolt a PSG-hez, igen viharos módon, amivel a francia klub felrobbantotta az átigazolási piacot, hiszen 222 millió euróba került a brazil támadó, ami magával rántotta az árakat.

A pletykák folyamatosan arról szólnak, hogy Neymar klubot fog váltani, többek között a Real Madridot is emlegették már vele kapcsolatban, de folyamatos téma az is, hogy Neymar vissza szeretne térni a klubhoz.

Bartomeu elismerte, hogy az eligazolása óta, néhányszor találkozott és beszélt is Neymarral, de neki senki sem mondta, hogy a játékos vissza szeretne térni.

Az elnök kiemelte, hogy Neymarnak szerződése van, még csak a második idényét tölti a PSG-ben, nem tartja lehetségesnek a visszatérését.

"A klub másik útra tért Dembelével és Coutinhóval. Ők a legnagyobb befektetés a klub történelmében."

Vagyis várhatóan a klub kitart Dembelé és Coutinho mellett, akikről úgyszintén folyamatosan jelennek meg pletykák, ami szerint nem váltak be és készek elengedni őket.

 

ˆhirdetés