Lukaku érkezhet Icardi helyére az Interbe

ˆhirdetés

Icardi egyelőre kijátszotta magát a csapatból, de Lukaku helyzete sem egyértelmű a Manchester Unitedben

 

 

Mauro Icardi hosszabbításáról, átigazolásáról szóló pletykák eldurvultak. Az argentin csatár nem hosszabbít az Interrel, az olasz klub már elvette tőle a csapatkapitányi karszalagot is.

 

A gondok állítólag a feleségével vannak, aki egyben képviseli a játékos érdekeit és a pletykák szerint igen elszálltak a fizetési igények. Persze Icardinak is biztosan van beleszólása a dologba, de az utóbbi napokban egészpályás letámadást indítottak a sajtón keresztül is a játékos és ügynöke ellen.

Icardi egyelőre sérültet jelentett, a játékos szerint valójában az, a klub részéről már nem biztosak benne, majd kiderül, mi lesz a kifutása a dolognak.

Korábban a Real Madrid érdeklődött a támadó iránt, de a jelenlegi helyzetben egyáltalán nem biztos, hogy a madridi csapat bele akar tenyerelni egy ilyen zűrös helyzet közepébe.

A Manchester Unitednél Ole Gunnar Solskjaer a klub sajátnevelésű csatárát, Marcus Rashfordot preferálja, így Lukaku többnyire a cserepadra szorul.

Az olasz lapok szerint Lukaku felkerült az Inter kívánságlistájára. Új csatár csak akkor érkezik az Interhez, ha Icardi helyzete a klubnál nem rendeződik. Ha sikerül megtartani az argentin gólvágót, akkor valószínűleg Lukaku nem érkezik, ha sikerül eladni a százmillió euró fölötti összegre taksált csatárt, akkor lesz miből megszerezni a manchesteri támadót. Lukaku mellett a Corriere dello Sport szerint az atlantai Zapata is a listán szerepel.

 

ˆhirdetés