Iscóra rámozdulna a Barcelona

ˆhirdetés

Isco a Real Madridból a Barcelonához kerülhet

 

 

Érdekes pletyka jelent meg Iscóval kapcsolatban, akit állítólag a Barcelona szívesen leigazolna és állítólag komolyan elgondolkodnak a középpályás szerződtetésével kapcsolatban.

 

A pletykának az adhat alapot, hogy Isco láthatóan továbbra sem élvezi Santiago Solari bizalmát, elképesztően kevés lehetőséget kap az edzőváltás óta.

Isco labdabiztossága pedig valószínűleg jól illene a Barcelona labdatartást preferáló játékához.

Utoljára Javier Saviola 2007-ben igazolt az egyik klubból a másikba, vagyis azért nem sűrűn történt az utóbbi években a két rivális között játékosmozgás...

Iscót többek között a Manchester City és a Juventus is vinné, a játékos szívesen maradna a Real Madridban, de korábban már olyat is lehetett hallani, ha Solari marad a következő idényben is, akkor nagy valószínűséggel a távozás mellett dönt. De, hogy ebben az esetben végül bajnokságot is vált, az egy kérdés.

 

A találgatások napi témát adnak a spanyol sajtónak, a korábbi madridi játékos, De la Red szerint a Real Madridban minden játékos kiváló, nem vár egy játékosra sem, aki nem áll be a sorba.

Isco amúgy Twitter üzenetben reagált is a kritikára, amiből az derült ki, annak ellenére, hogy nem kap annyi lehetőséget, mint a csapattársai, továbbra is dolgozik, keményen harcol és vár a bizonyítási lehetőségre.

"Teljesen egyetértek De la Red-del, de a dolgok megváltoznak, ha nem kapod meg ugyanazt a lehetőséget, mint a csapattársak. Még mindig keményen dolgozom és küzdök, várva a lehetőségre"

"Hala Madrid" felkiáltással és szívvel zárta az üzenetét.

 

ˆhirdetés