Fulham - Manchester United 0-3 Videó, Pogba megint varázsolt

ˆhirdetés

Sima győzelmet aratott a Manchester United a Fulham otthonában, már a PSG ellen tartalékoltak Pogbáék, így sem okozott gondot a bajnoki győzelem

 

 

Anglia, Premier League, 26. forduló

2019.02.09., Szombat

13:30 FULHAM - MANCHESTER UNITED 0-3

gólszerzők: Pogba 14, 65 (11-es), Martial 23

 

 

0-1: 14. perc - Martial a bal oldalon indította a tizenhatoson belül Pogbát, aki éles szögből lőtt a kapuba

 

0-2: 23. perc - Jones a labdaszerzés után indította Martialt, aki még a saját térfélről robogta végig a pályát és hámozta át magát a hazai védőkön, majd lőtt a kapuba.

 

0-3: 65. perc - Lukaku indult meg a jobb oldalon, a nem tökéletes labdát Mata nem tudta jól átvenni, de egy büntetőt így tudott igazán kiharcolni, amit Pogba a kapu bal oldalába helyezett.

 

Az első félidőben simán átszaladt a Manchester United a fulhami védelmen, pedig a londoni klub kezdte jobban a mérkőzést, de a vendégek szinte az első két helyzetüket góllá váltották.

A második félidőre merészebb taktikára váltott Ranieri, de így végképp lubickoltak a vendégek.

Pogba második gólja után, amikor már háromra nőtt az előny, szinte edzésbe menő megoldásokat választottak a csereként beálló Sánchezék, de több gólt nem láthattunk, pedig voltak komoly helyzetek még a hazaiak részéről is, de a Premier League-be visszatérő Babel közelről sem tudott betalálni a kapuba, így a szépítés is elmaradt

 

ˆhirdetés