Benzema és Vinícius vezérletével nyert a Real Madrid az Alaves ellen

ˆhirdetés

Erőt demonstrált a Real Madrid, a fiatalok is kivették a részüket a győzelemből

 

 

A spanyol bajnokság 22. fordulójában a Barcelona döntetlent játszott, az Atletico Madrid és a Sevilla vereséget szenvedett, a Real Madrid pedig élni tudott a lehetőséggel és egészen szórakoztató játékkal nyert az Alaves ellen.

 

Solari rotálni is tudott, hiszen Kroos és Lucas Vázquez nélkül is simán nyert a Madrid, Vinícius nem véletlen lett gyorsan kedvence a szurkolóknak, Benzemával nagyon érzik egymást. A brazil és Mariano is megszerezte első bajnoki gólját idén.

 

2019.02.03., Vasárnap 20:45

REAL MADRID - ALAVES 3-0

gólszerzők: Benzema 30, Vinícius 80, Mariano 90+1

 

 

1-0: 30. perc - Vinícius Jr. kötény-passzal indította Reguilónt a bal szélen, a védő is kötényt adva passzolt középre, Benzema pedig tökéletesen jött és lőtt közelről a kapuba.

 

A 36. percben les miatt állította meg a támadást a játékvezető, de a visszajátszás alapján jól láthatóan nem lesről indult Benzema. Nagy valószínűséggel egy góltól fosztotta meg a Madridot a játékvezető az asszisztens hibás lengetése miatt.

 

2-0: 80. perc - Vinícius indult meg a bal szélen, majd ívelt át a jobb oldalon felfutó Asensiónak, aki nem zökkent ki a labdaátvételtől, hanem futott tovább, majd középre lőve, a védők nem tudtak felszabadítani, a labda megtalálta Viníciust, aki levette a labdát és a kapust elfektetve a hosszú, bal alsóba lőtt.

 

 

3-0: 90+1. perc - A Vinícius helyére beálló Isco adott látványos passzt a jobb szélen felfutó Odriozolának, aki középre tekert, Mariano pedig előrevetődve a bal felsőbe fejelt.

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés