Atletico Madrid - Real Madrid 1-3 Ollózós gól, videóbírózás, Real előzés

ˆhirdetés

Viszonylag simán nyert a Real Madrid az Atletico Madrid ellen, de azért lesz miről beszélni a mérkőzés után is. A Real beelőzte az Atleticót.

 

 

LA LIGA, 23. FORDULÓ

2019.02.09., Szombat 16:15 ATLETICO MADRID - REAL MADRID 1-3

gólszerzők: Griezmann 25 ill., Casemiro 16, Sergio Ramos 42 (11-es), Bale 74

piros: Thomas 80 (Atletico)

 

 

A spanyol bajnokság 23. fordulójának csúcsrangadóján az Atletico Madrid fogadta a Real Madridot. Volt üzengetés a szurkolók között, főleg a hazaiak szidták Courtoist, míg Morata kezdett egykori klubja a Real ellen.

 

0-1: 16. perc - Kroos szögletét Ramos csúsztatta meg fejjel, Casemiro pedig az ötösről ollózva lőtt a kapuba. Érdekesség, hogy Ramosra négy Atletico játékos mozdult, Casemiro pedig teljesen egyedül maradt

 

1-1: 25. perc - Correa szabálytalanul szerzett ugyan labdát, de a játékvezető továbbengedte, a passza viszont tökéletes volt Griezmannak, a francia támadó pedig egyedül indult a kapu felé és lőtt Courtois lábai között gólt. Videóbírózás folyt rendesen, mert az asszisztens lest jelzett, de a vonalazás után látható volt, hogy néhány centin múlt csak, de Griezmann nem lesről mozdult, Correa labdaszerzését pedig valószínűleg nem vizsgálták.

 

 

1-2: 42. perc - Vinícius ment el a bal szélen és tört be a tizenhatoson belülre, de Gimenez buktatta, a játékvezető azonnal büntetőt mutatott. Jött a videóbírózás, ami szerint tényleg büntető volt, szerintünk a szabálytalanság még a tizenhatoson kívül kezdődött, de megadták a büntetőt. Ramos állt a labda mögé, most nem panenkázótt, hanem a jobb alsóba lőtt.

 

 

Az 54. percben Morata lépett ki egy mélységi passzal és emelt Courtois fölött a kapuba, Ramos pedig nem tudott menteni. Morata már ünnepelt, amikor jött az újabb videóbírózás és les miatt visszavonták a gólt. A lassítás alapján tényleg lesről indult Morata.

 

1-3: 74. perc - Benzema lépett vissza egy labdáért, indította középen Modricot, a horvát kitette balra Bale-nek, akinek volt ideje, hogy megnézze a bal alsót és oda is lőtte. Bale az 57. percben lépett pályára Vinícius helyére, a góljáig szinte nem is csinált semmi látványosat, aztán villant és eldöntötte a mérkőzést.

 

 

A harmadik vendég gól után lényegében beletörődtek a hazaiak a vereségbe. Több szurkoló elindulta hazafelé, míg a kitartók elkezdték éltetni a csapatukat.

Thomas összeszedte második sárgáját is, így a végére tíz emberrel fejezte be az Atleti a városi derbit, amit a vártnál könnyebben nyert meg a Real.

 

ˆhirdetés