Újpest - Ferencváros 1-1 A ráadás perceiben mentett pontot Simon Krisztián

ˆhirdetés

A hosszabbítás utolsó másodperceiben bukta a győzelmet a Fradi, az Újpest otthon tartott egy pontot a csereként beálló Simon Krisztián révén

 

 

A rangadó előtt már lehetett tudni, hogy a Vidi vereséget szenvedett, így akár 11 pontra is növelhette volna az előnyét a Fradi, ami végül azért egy ponttal csak növekedett és már 9 pont az előny, míg az Újpest a dobogóért küzd, sőt a székesfehérváriak botladozása miatt, még az ezüst is elérhető távolságba került.

 

 

A 11. percben szerezte meg a vezetést a Ferencváros Varga Roland révén. Gorriarán indította a bal oldalon Petrjakot, aki az alapvonalnál erőszakosan megtartott labdát középre lőtte. Böde jól robbant az ötösre, vitt magával két védőt, de nem érhette el a labdát, míg az ötös túloldalán érkezett Varga egyedül, aki átvette és a léc alá bombázott.

 

Még az első félidőben, a 25. percben növelhette volna kettőre a Fradi az előnyét, Böde fejesénél védett nagyot Banai.

A második félidőben gyűrték csak egymást a csapatok, a hajrában a vendégek az előny megőrzésére törekedtek görcsösen, míg a 83. percre beállt Simon Krisztián is a hazai közönség nagy örömére.

A ráadás harmadik percére beszorultak a vendégek a saját tizenhatosuk elé, a menteni igyekvő Lovrencsics szerencsétlen mozdulata miatt a labda laposan elgurult a kapu előtt, a túloldalon pedig éppen Simon érkezett, aki közelről nem hibázott.

 

Az Újpest nagyot mentett, a Fradinál bánhatják, hogy csak egy ponttal tudták tovább növelni az előnyt a Vidivel szemben.

 

NB1, 20. forduló

2019.02.09., Szombat 19:30

ÚJPEST - FERENCVÁROS 1-1

gólszerzők: Simon Krisztián 90+3 ill., Varga Roland 11

 

 

ˆhirdetés