Tottenham - Manchester United 0-1 Folytatódik a Solskjaer varázslat

ˆhirdetés

Gyönyörű gólpassz, gyönyörű gól, nagyszerű védések, nyerni tudott a rangadón a Manchester United

 

 

A Manchester United Solskjaerrel az élen az első igazán komoly feladatára készült a Tottenham ellen és sikerült megugrani a lécet, Solskjaer pedig történelmi magasságokba emelkedett.

 

Az első félidőben a Manchester United akarata érvényesült, a hazaiak kicsit ijedtebben játszottak, mint szoktak, vagyis ez is jelzi, hogy ettől a Manchester Unitednek még a Spursnek is lehet félni valója.

A mérkőzés egyetlen gólja is ebben a félidőben született. Sérülés és csere miatt volt egy kis kavarodás a Tottenham középpályáján, Pogba mesteri passzal indította Rashfordot, aki a tizenhatos jobb oldaláról kilőtte a hosszú alsót. Elképesztően szép passzal indult meg az angol válogatott csatár, aki önbizalomtól duzzadó megoldást választott és sikeresen végre is hajtotta.

 

A második félidőre támadóbb szellemben érkezett a Tottenham és ennek köszönhetően izgalmassá vált a mérkőzés, de Kane most nem tudott gólt lőni, köszönhetően a fantasztikus napot kifogó De Geának, aki 11 védést mutatott be, több bravúrral fűszerezve. Amúgy a statisztikák szerint ez saját rekordnak számít úgy, hogy nem is kapott gólt a mérkőzésen.

Ole Gunnar Solskjear pedig történelmi magasságokba emelkedik, hiszen az első öt bajnoki mérkőzését megnyerte. Erre eddig egy bizonyos Matt Busby-nak sikerült csak...

 

Premier League, 22. forduló

ˆhirdetés