A Real Madrid hivatalosan bejelentette Brahim Diaz szerződtetését

Brahim Diaz, Real Madrid
A Real Madrid hivatalosan bejelentette Brahim Diaz szerződtetését, a fiatal támadót hétfőn mutatja be hivatalosan a klub
ˆhirdetés

A Real Madrid hivatalosan bejelentette a fiatal spanyol támadó szerződtetését

 

 

A Real Madrid a Real Sociedad elleni vereség után bejelentette Brahim Diaz szerződtetését a Manchester Citytől. A 19 éves középpályás hat és fél éves szerződést kötött a klubbal.

 

Diaz a Malagától került a Manchester Cityhez, ahol 2013 és 2018 között volt az utánpótlás csapat játékosa, majd a 2018/19-es idényben már a felnőtt kerethez tartozott.

A City felnőtt csapatában a 2016/17-es idényben egy ligakupa mérkőzésen mutatkozott be 17 évesen, majd a következő idényben bemutatkozott már egy Bajnokok Ligája mérkőzésen is. Első gólját a felnőttek között ebben a szezonban, egy Fulham elleni Ligakupa mérkőzésen szerezte.

Spanyolországban az utánpótlás válogatottakban már bizonyított, most nagy vágya teljesült, a Real Madrid játékosa lehet.

Brahim Diaz a két szélen és középen is bevethető középpályás, támadó játékos, akit akár azonnal mély vízbe dobhat Santiago Solari.

A spanyol lapok szerint 17 millió eurót fizet a Real Madrid a Manchester Citynek a játékosért, további 7 millió eurót kell fizetnie bizonyos eredmények elérése esetén. A Manchester City 15%-ot kap a további értékesítés esetén, ha a Real Madrid úgy dönt, hogy eladja valamikor a jövőben a játékost.

Brahim Diaz sem jár rosszul, a hírek szerint 3,5 millió eurót fog keresni évente.

Az orvosi vizsgálatokon hétfőn esik át, majd 13:30-tól jöhetnek a hivatalos ceremoniális események.

 

ˆhirdetés