Manchester City - Liverpool 2-1 Videó

ˆhirdetés

Igazi rangadót játszott a City és a Liverpool, a hazaiak elkezdték a felzárkózást

 

 

Hatpontos rangadót rendeztek Manchesterben, a City fogadta az éllovas Liverpoolt. A Citynek több helyzete volt, bár a kapufa is kellett, hogy ne ponttal távozzanak a Vörösök.

 

A 18. percben szép támadás végén jutott el a Liverpool lövésig, de Mané labdája a kapufáról kifelé pattant, aztán Stones próbált menteni, de rárúgta Edersonra a labdát, amit végül a gólvonalról végül kivágott, nagyjából 1 centin múlt a gól...

A 40. percben nem tudott felszabadítani a Liverpool, így a City tovább szorította a kapuja elé a vendégeket, végül Bernardo Silva balról betett labdáját éles szögből a rövid felsőbe bombázott.

A második félidőben egyenlített a Liverpool, Alexander-Arnold tekert jobbról keresztbe az ötösre, Andrew Robertson kapásból középre passzolt, Firmino pedig közelről befejelte.

A rangadó azért is maradt izgalmas, mert a viszonylag kevés helyzet ellenére is, mind a két csapat nyerni akart, végül a gól a Citynek jött össze. A 72. percben Sterling vitte a labdát, majd passzolt balra Sanénak, aki futtában lőtt a hosszúba, a bal alsóban kötött ki a labda.

 

Anglia, Premier League 21. forduló

2019.01.03., Csütörtök 21:00

Manchester City - Liverpool 2-1

gólszerzők: Agüero 40, Sané 72 ill., Firmino 64

 

 

ˆhirdetés