Isco távozik, ha a következő idényben is Solari az edző

ˆhirdetés

Isco nem akar távozni a Real Madridból, de azért mindennek van határa

 

 

A Marca cikke szerint Isco a nyáron távozni fog, ha továbbra is Santiago Solari marad az edző.

 

Solari idény közben ugrott be első körben vészmegoldásként Julen Lopetegui menesztése után. A Castillát hagyta ott az első csapatért, vagyis klubon belül maradt. Rövid távon láthatóan le is csillapította a kedélyeket, jöttek is az eredmények. Valamint hozott egy-két fontos döntést, aminek vezéráldozata Isco lett.

Isco és Solari között továbbra sem javul a helyzet, a középpályás némi túlzással csak akkor kap játéklehetőséget, ha már mindenki sérült és már az utánpótlásból sem tud berakni senkit a csapatba Solari.

Nem véletlen, hogy a hírek szerint Isco távozik, ha Solari marad a következő idényre is.

Solari eleinte csak vészmegoldás volt azért, hogy a klubvezetés időt nyerjen arra, hogy megtaláljon egy tapasztalt edzőt, akivel újra egyenesbe kerülhet a csapat. Solari a kezdeti jó eredményeknek köszönhetően kapott úgy szerződést, ami alapján még a következő idényben is maradhatna, de a legvérmesebb szurkolók is nehezen veszik észre a fejlődést.

Persze, rengeteg a sérült, de a játék nem jó továbbra sem. Lopetegui egy sokpasszos, szinte tiki-taka játékot próbált meghonosítani a csapatnál, aminek a lelke Isco volt, de Isco vakbélműtétjével borult mindent, valamint biztos volt más is a háttérben, de egyszerűen rekord góltalansági sorozatba került a Madrid. A váltással Solari több lehetőséget adott a fiataloknak, viszont visszább állt a korábbi időszakra jellemző taktikára, aminek köszönhetően a játék sem mindig szemet gyönyörködtető, viszont az eredmények sem mindig jönnek...

Jelen helyzetben nem biztos, hogy Solari maradni fog, szóval Isco inkább kivár.

A klub amúgy 100 millió euró alatt nem akarja eladni posztján a világ egyik legjobb játékosát, viszont, ha nem kap lehetőséget, akkor az ára csökkenni fog... Iscót a leginkább Pep Guardiola vinné a Manchester Cityhez, de a Juventus, az Inter és a PSG is érdeklődik, míg Isco viszont szívesen maradna a Real Madridban.

 

ˆhirdetés