Icardi iránt a Barcelona és a Real Madrid is érdeklődik

ˆhirdetés

Mauro Icardit nehéz lesz megtartania az Internek

 

 

Az Inter hosszabbítana Icardival, de úgy látszik, egyelőre megakadtak a tárgyalások, mivel a játékos csak akkor hosszabbít, ha magasabb lesz a fizetése.

 

Az AS cikke szerint Wanda Nara, Icardi felesége és ügynöke jelezte, nem kizárt, hogy megállapodnak az Interrel, de jelenleg nagyon messze van a felek elképzelése egymástól.

 

"A hosszabbítás az Interrel messze van. Nagyon fontos klubok érdeklődnek Mauro iránt és jelenleg nagyon messze van a megállapodás az Interrel."

"Nem zárjuk ki, hogy sikerül egyezségre jutni, de jelenleg nagyon messze vagyunk ettől. Nem logikus, hogy Mauro hosszabbítson a jelenlegi fizetése mellett."

"Hisszük, hogy Mauro fantasztikus szinten van. Nagyon jó a kapcsolatunk a két legnagyobb klubbal Spanyolországban, akik érdekllődnek iránta, de van érdeklődés Franciaországból és Angliából is."

 

Icardi szerződése 2021-ig szól, az Inter hosszabbítana további két évvel és megemelnék a kivásárlási árát is, de úgy tűnik, hogy az Inter csapatkapitánya csak akkor hosszabbít, ha jelentősen megemelik a fizetését. Ráadásul jó tárgyalási helyzetben vannak, hiszen várhatóan több klub is érdeklődik iránta. Korábban a Real Madriddal már hírbe hozták az argentin befejező csatárt, mivel Benzema rengeteg kritikát kap, kell egy igazi kilences.

Az Inter állítólag Icardi távozása esetén Dybalát próbálná megszerezni.

 

ˆhirdetés