Getafe - Barcelona 1-2 Messié idén is az első gól, videók

ˆhirdetés

Messi szerezte ebben az évben is a Barcelona első gólját, idegenben nyertek a katalánok

 

 

A Barcelona azzal a tudattal lépett vasárnap este pályára, hogy tudták a riválisok eredményeit, vagyis azt, hogy a Sevilla és az Atletico Madrid döntetlent játszott egymással, míg a Real Madrid hazai pályán szenvedett vereséget, vagyis győzelem esetén tovább növelhetik az előnyt. És sikerült is, Messi és Suárez góljaival nyert a Barcelona.

 

Messi a 20. percben csapott le a labdára és szerezte meg a vezetést, az első lövésébe még beleért a kapus, de tovább ment a labdával és éles szögből az üres kapuba passzolt (0-1)

Messi amúgy zsinórban a negyedik évben szerzi a Barcelona első gólját az évben (2016, 2017, 2018 és 2019)

 

A 39. percben Messi ívelt szabadrúgásból a tizenhatos vonalára, a röviden kifejelt labdát Suárez küldte vissza kapásból a kapu bal oldalába, kettőre növelve az előnyt (0-2)

 

A 43. percben Jaime Mata szépített, közelről lőtt a kapuba (1-2)

 

Hogy ne csak a csatárokról szóljon a mérkőzés, Ter Stegen az 59. percben nagyot védett, a labdát a léc alól ütötte ki.

 

Itt pedig még a 17. percben, majdnem megsérült, amikor Vidal rosszul adta vissza a labdát, de Ter Stegen mellre vette azt és mikor elrúgta a labdát letalpalták

 

Viszont Mata óriási helyzetben hibázott, már Ter Stegen is verve volt a 67. percben, csak az üres kaput kellett volna eltalálnia, de nem sikerült egyenlítenie a Getafénak az óriási helyzetben sem.

 

ˆhirdetés