Fabregas és Cahill is klubot válthat a télen

Fabregas már vasárnap Monacóba repül, de Cahill is klubváltás előtt áll

 

 

Cesc Fabregas a Nottingham Forest ellen 2-0-ra megnyert FA Kupa mérkőzésen búcsúzott el a Stamford Bridgen.

 

Maurizio Sarri erre az eseményre meg is tisztelte a játékosát azzal, hogy csapatkapitányként küldte kezdőként a pályára, majd a 85. percben cserélte le, hogy a hazai közönség méltó módon búcsúzzon el a világ egyik legjobb középpályásától.

Fabregastól azóta a közösségi médiában szép sorjában köszönnek el a klubtársak is, valamint várhatóan már vasárnap Monacóba repül, hogy tárgyaljon, átessen az orvosi vizsgálatokon és szerződést aláírjon a gondokkal küzdő klubhoz.

A Monaco azért is jöhetett szóba, mert Thierry Henry, vagyis egykori csapattárs hívja Fabregast. Henry és Fabregas még az Arsenalban voltak csapattársak, míg idény közben Henry a belga válogatott másodedzői posztjáról távozott, mivel felkínálták neki a Monaco vezetőedzőit.

Henryval sem szárnal a Monaco, viszont itt a tél és próbálják megerősíteni a keretet. Fabregas a Chelseaben nem kapott idén már sok lehetőséget és mivel még csak 31 éves, nem csoda, hogy öt év után a váltás mellett döntött.

A hírek amúgy Gary Cahill távozásáról is szólnak. A 33 éves középső védőt a Fulham szeretné megszerezni, így elképzelhető, hogy az angol válogatott védő még januárban távozhat a Chelseatől.