A Dortmund elképesztő nyereséggel ad el játékosokat

ˆhirdetés

A Dortmund nagyon ért a fiatal játékosok felfuttatásához és jó áron eladásához

 

 

A Borussia Dortmund a héten eladta Christian Pulisicet a Chelseanek, a hírek szerint 64 millió euróért, nem csoda, hogy mindenki azt nézi, hogyan csinálják?

 

Ousmane Dembelét a Barcelona vette meg tőlük 145 millió euróért. Dembele a klub történelmének legdrágábban eladott játékosa. Ráadásul úgy tudták mindezt végrehajtani, hogy Dembelé egy éve játszott náluk, 15 millió euróért vették meg a Rennestől. Tény, hogy nagy volt a nyomás a Barcelonán, hiszen éppen elveszítették Neymart rekord összegért és mindenki tudta, tele vannak pénzzel.

Christian Pulisic - a Chelsea 64 millió eurót fizet érte, az amerikai válogatott szélső saját nevelésnek számít, ráadásul az idényt a Dortmundban fejezi be, majd csak nyártól csatlakozik a londoni klubhoz.

Pierre-Emerick Aubameyangért az Arsenal fizetett 64 millió eurót. A gaboni támadót a Saint-Étiennetől érkezett Dortmundba 2013-ban Lewandowski pótlására, rajta nagyjából 50 millió eurót keresett a klub, de addig is öt éven keresztül, 213 mérkőzésen 141 gólt ért el.

Henrikh Mkhitaryan 13 millió euróért érkezett a Shakhtartól, majd 42 millió euróért adták el a Manchester Unitedhez. Az örmény középpályás nem tudott alapember lenni Manchesterben, de a német klub így is jól járt.

De jó pénzért ment el Gündögan a Manchester Cityhez (27 millió euró), Mats Hummels a Bayernhez (35 millió)

 

ˆhirdetés