Navas menne, de nyár előtt nem engedi a Real Madrid

ˆhirdetés

Keylor Navas nem akar cserejátékos maradni, távozna Madridból

 

 

Az AS beszámolója szerint Keylor Navas már télen is távozna a klubtól, mivel nem akar kispadozni tovább.

 

Navas frusztrálva érzi magát, hiszen az utóbbi években kirobbanthatatlan volt a Real Madrid kapujából, részt vett a sikerekben, de az is tény, hogy Zidane távozásával megváltozott a helyzet.

A francia mester kiállt Navas mellett, így végül nem igazolta le a Madrid De Geát a Manchester Unitedtől, vagy Kepa Arrizabalaga sem lett a Real Madrid kapusa. Viszont a nyáron érkezett Julen Lopetegui, aki nem ellenezte Courtois szerződtetését és Navas megkapta a hazai és a nemzetközi kupamérkőzéseket. Lopetegui is távozott már, Solari viszont nem rotál, Courtois véd a bajnoki mérkőzéseken és a kupameccseken is.

Navas menne, de a Real Madrid télen nem fogja elengedni, ugyanis Courtois esetleges sérülése esetén fontos egy olyan képességű kapus a keretben, mint Navas, aki már bizonyított a Bajnokok Ligája címek megnyerése során is.

Navas iránt a Premier League-ből is érdeklődnek, de úgy látszik, csak nyáron válthat a kapus. Nyártól viszont a Real Madrid visszarendeli Lunint, aki a második számú kapus lesz majd Courtois mögött.

 

ˆhirdetés