Isco már januárban Manchesterbe menne?

ˆhirdetés

Isco elképzelhető, már eldöntötte, hova igazolna

 

 

Isco újra nehéz helyzetbe került, tavaly a csúcson volt, a bizalmat is megkapta, sikerült kiszorítania Bale-t a kezdőből. Lopetegui érkezésével még inkább központi szerepet kapott, majd bűnbak lett, Solari egyelőre nem számol vele kezdőként.

 

A spanyol lapok beszámolói szerint volt szóbeli ellentét a játékos és edző között, ilyenkor általában a játékos húzza a rövidebbet. Solari vészesetben teszi csak be Iscót a csapatba és láthatóan inkább egy gyorsabb, kontrákra építő játékot preferál és nem a labdatartásra építő játékra.

Mivel Isco nehezen viseli a kialakult helyzetet, nem lenne meglepő, ha távozna. Eddig is rendre top klubok jelentkeztek érte, az OK Diaro értesülése szerint viszont Isco már döntött, ha mennie kell, akkor a Manchester Cityben folytatná, ahol együtt dolgozhat Pep Guardiolával.

Persze még nem dőlt el semmi, hiszen Isco nagy kedvenc a szurkolóknál, valamint nem tudni, hogy a nyáron ki marad és ki távozik a sztárok közül. Hiszen rendre felmerül Bale távozása, de Modric maradása sem biztos. Ebben az esetben Isco rögtön újra előtérbe kerülhet a csapaton belül. Isco labdáinak szeme van, viszont a védekező munkája nem a legerősebb. De egyszerűen az is a pakliban lehet, hogy nem tett jót neki a vakbélműtét és a több hetes kihagyás. Solari pedig jobb erőnlétet vár el a játékostól...

 

ˆhirdetés