Hazard rekord fizetést kapna a Chelseatől

ˆhirdetés

Eden Hazard lehet a legjobban fizetett Chelsea játékos, ha hosszabbítana

 

 

A Chelseanél valószínűleg egyre türelmetlenebbek a felek, ketyeg az óra és Hazardnak döntenie kellene.

 

A belga támadónak másfél év van még hátra a jelenlegi szerződéséből, ami valószínűleg azt jelenti, hogy legkésőbb a nyáron lépnie kell. Jelentheti azt is, hogy végre álmai klubjához, a Real Madridhoz igazol, de jelentheti azt is, hogy marad Londonban.

A Sky Sports értesülései szerint a Chelsea lényegében bármikor kész hosszabbítani a játékossal. Az új szerződés szerint a klub legjobban fizetett játékosa lehetne, heti 300 ezer fontot kapna a kékektől.

Maurizio Sarri, a klub menedzsere is jelezte, hogy szeretné, ha maradna Hazard. Az edző tisztában van azzal, hogy a klub és a játékos menedzsere folyamatos tárgyalásban vannak egymással.

Hazard már a nyáron jelezte, szívesen igazolna a Real Madridhoz. DE, mivel nagyon jól érzi magát a Chelseanél, azt is el tudja képzelni, hogy a londoni klubnál fejezze be a pályafutását.

A Chelsea, ha nagy pénzt akar kapni a játékosért, akkor legkésőbb nyáron el kell, hogy adja. A hírek 170 millió euróról is szólnak, míg a Real Madrid direktben ennyit nem valószínű, hogy megadna a játékosért. Egyes beszámolók szerint Kovacic köré építenének fel egy ajánlatot. A horvát középpályás jelenleg kölcsönben szerepel a Chelseanél.

Az idénybeli gyengébb szereplés viszont valószínűleg lépéskényszerbe hozza a Real Madridot, Florentino Perez is láthatja, kell rutinos, tapasztalt világsztár is a keretbe. A nyáron akár komolyabb változások várhatók a keretben. Több sztár távozásáról is pletykálnak, az értük kapott pénzből erősíthet a Madrid, hiszen a nagy összegeket jelenleg a stadionátalakításra tartogatják. De sokáig lehetett hallani azt is, hogy Perez Neymarra tett félre nagyobb keretet, viszont a nyári világbajnokság nem feltétlenül hozta meg a kedvet a brazil világsztárra. Persze jelen esetben azt is nézni kell, hogy Messi és Ronaldo visszavonulása után Neymar lehet a legnépszerűbb brand a labdarúgók közül.

 

ˆhirdetés