Cristiano Ronaldo féltávnál az élen

ˆhirdetés

Cristiano Ronaldo jól áll a góllövők listáján, de az éve sem sikerült rosszul

 

 

Cristiano Ronaldo duplájával nyert a Juventus a Sampdoria ellen a 19. fordulóban és durva határozottsággal vezetik az olasz bajnokság tabelláját.

 

Cristiano Ronaldo a nyáron érkezett a Real Madridtól a Juventushoz, de a torinói klub eredményein meg is látszik, megérte befektetni a portugálba.

Cristiano Ronaldo, ahhoz képest, hogy újabb bajnokságban próbálja ki magát, a kezdeti hullámvölgy után, megtalálta a góllövő cipőjét, hiszen már 14 gólnál jár, amivel vezeti az olasz bajnokság góllövő listáját.

Ronaldo mögött Krzysztof Piatek a második 13 góllal, míg a harmadik az elképesztő sorozatban lévő Quagliarella 12 góllal.

Ronaldo talán azért szomorkodhat csak, mivel a váltásnak köszönhetően, idén nem érte el az 50 lőtt gólt, csak 49-ig jutott 2018 során a klubjaiban és a válogatottban összesen.

Azzal, hogy Ronaldo bajnokságot váltott nem változott sokan, a két legeredményesebb játékos továbbra is Messi és Ronaldo. 2018-at ilyen tekintetben Messi nyerte, hiszen 51 gólig jutott a Barcelona argentin sztárja.

 

ˆhirdetés