Videó: Bale cseréje mindent elárul

ˆhirdetés

Gareth Bale továbbra sem találja önmagát, a közönség viszont megtalálta

 

Gareth Bale nagyon nehéz helyzetben van, hiszen Cristiano Ronaldo távozásával neki kellene átvennie a vezér szerepét, de jól látható, hogy a walesi nem képes erre.

 

Jelenleg Bale-nek kellene a legnagyobb sztárnak lennie a Madridon belül, de az évek során megkopott, vagy bebizonyosodott, hogy a sok sérülés miatt, nem tud állandóan magas szinten teljesíteni. A Liverpool elleni Bajnokok Ligája döntő lényegében megmentette őt, de hiába a rendes nyári felkészülés, ha nem megy neki sem.

A spanyol lapok szerint Bale jellemzi a szürkeséget, a tompaságot, amit az utóbbi időben láthattunk a Madridtól. Míg a csereként beálló Vinícius a fiatalságot, a játék szeretetét, a vidámságot.

A fiatal brazil csereként érkezett és neki köszönhetően nyert a Madrid, persze Santiago Solari is merészet húzott, hiszen Casemiro helyére nem védőt hozott, hanem Iscót, jelezve, nyerni akarnak.

Bale cseréje és tekintete, a szemkontaktus hiánya Solari és Bale között, sokat sejtető.

Bale-nek gyors formajavulásra van szüksége, mert azt azért nem lehet mondani, hogy ne akart volna a mérkőzésen, sőt a testi épségét sem féltette egy-egy fejesnél, viszont a szurkolók már nagyon türelmetlenek vele. Jogosan.

 

 

Vinícius Junior a gólja (öngólként írták, mivel megpattant a lövése és jelentősen irányt változtatott a labda útja) után rohant oda Solarihoz, aki eddig a Real Madrid Castillában edzette és most a felnőtteknél is megadta neki a bizalmat

ˆhirdetés