Ugrai megsérült, de további játékosok szereplése is kérdéses

ˆhirdetés

A magyar válogatott csütörtökön az észtek ellen játszik, de egyre több a sérült

 

 

Már korábban kiderült, hogy a magyar válogatott keretbe behívott játékosok közül nem lesz bevethető Sallai Roland és Fiola Attila sem az észtek és a finnek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen.

 

Majd kedden kifordult Ugrai Roland bokája, így már rá sem számíthat a válogatott.

A szerdai sajtótájékoztatón viszont kiderült, hogy tovább játékosok állapota is kérdéses, erről Cosimo Inguscio beszélt, aki Marco Rossi segítője, de mivel a szövetségi kapitány eltiltását tölti, ezért Inguscio helyettesíti most Rossit.

 

– További két-három kerettag játéka még kérdéses kisebb sérülés miatt, az ő esetükben a következő napokban kapunk választ arra, hogy számíthatunk-e rájuk – fogalmazott a szakember, olvasható az mlsz.hu-n. – A sérülések és a néhány bizonytalanság miatt még nem döntöttünk a kezdő tizenegyről, a mai utolsó edzés után ülünk össze, és határozunk ebben a kérdésben.

- Tétmeccsként tekintünk a holnapi találkozóra, a legjobb tudásunkat szeretnénk nyújtani, és megszerezni a három pontot. Egyelőre kizárólag az előttünk álló két Nemzetek Ligája-mérkőzésre koncentrálunk, megpróbáljuk a lehető legjobb helyezést elérni a csoportban.

- A tallinni mérkőzésen nyernünk kellett volna, de túl sok hibát követtünk el. Igyekszünk kiküszöbölni ezeket a hibákat, ugyanakkor tudjuk, az észteknek is fontos, hogy ne essenek ki ebből a divízióból, és ennek megfelelően játszanak majd ellenünk.

 

 

ˆhirdetés