Pedrinho lehet a Real Madrid új brazil igazolása

ˆhirdetés

A Real Madrid újabb fiatal brazil sztárt szerződtetne, Ronaldo is érdekelt az átigazolásban

 

 

A Real Madrid tovább erőlteti a brazil vonalat, újabb fiatal játékost igazolna, akire még nem most, hanem később számítana majd a csapatban.

 

A Cadena SER értesülései szerint Pedrinho érkezhet a Real Madridhoz, de nem olyan egyszerű a dolog. A Corinthians szélsőjét elképzelhető, hogy a Real Madrid kivásárolja a szerződéséből, de még nem fog egy ideig a klubnál szerepelni.

Itt jön a képbe a brazil Ronaldo, aki korábban volt a Real Madrid játékosa, valamint a Corinthians színeiben fejezte be a pályafutását, jelenleg pedig a spanyol bajnokságban szereplő Valladolid fő tulajdonosa.

Ha a Real Madrid leigazolja Pedrinhót, akkor első körben a Valladolidhoz fog kerülni, ahol megszokhatja a spanyol és az európai labdarúgást.

Pedrinho alapvetően jobb oldali szélső, de bevethető a bal szélen is, valamint támadó középpályásként is megállja a helyét.

A Real Madrid az utóbbi időben nagy erővel igazol brazil játékosokat. Először szerződtették Vinicius Juniort, aki eleinte a Real Madrid Castillában szokta a spanyol labdarúgást, de hamar az első keretben találta magát és megmutatta, miért is áldozott érte olyan sok pénzt a Madrid. Vinicius, ha így fejlődik tovább, posztja egyik legjobbja lehet a világon és még csak 18 éves. A mélyponton lévő Real Madridba hozott csereként színt és életkedvet a játéka.

A Real Madrid már szerződtette Rodrygót is. A Santos támadója januárban lesz 18 éves, leghamarabb nyáron érkezhet a Madridhoz, de nagy valószínűséggel kölcsönadja a klub, hogy tovább fejlődjön. De Rodrygo értékét is mutatja, hogy a Madrid a pletykák szerint 45 millió eurót fizet érte és 2025-ig szóló szerződést kap.

Pedrinho lehet a következő fogás, aki a maga 20 évével a három brazil között egészen idősnek számít. Pedrinho idén lett igazán alapembere a Corinthiansnak, így nem csoda, hogy ha átigazol Európába, nem kerülhet rögtön a Real Madridhoz, kell egy lépcsőfok, amit a Valladolid jelenthet.

ˆhirdetés