Neymar számára nehéz lesz a visszatérés Barcelonába

ˆhirdetés

Neymar visszatérése nem lesz egyszerű Barcelonába, már ha visszatérhet egyáltalán

 

 

Már nyáron is felröppentek a pletykák Neymar visszatéréséről, azóta folyamatosan jelenik meg egy-egy cikk erről a témáról.

 

Hol a Barcelona részéről jelzik, hogy nincs visszaút azok után, ahogy távozott a klubtól, hol egy egykori csapattárs nyilvánít véleményt.

Most Martin Montoya szerint, aki szintén nem Barcelona játékos már, beszélt arról, úgy gondolja, hogy Neymar szeretne visszatérni, mert nagyon jól beilleszkedett a három év alatt. A védő szerint nagyszerű kapcsolat volt a Messi - Suárez - Neymar hármas között, de abban is biztos, nagyon nehéz a visszatérés a Barcelonához.

A visszatérés már csak azért sem lenne egyszerű, mert igen botrányos körülmények között került a PSG-hez a brazil, míg a Barcelona kezdi kiheverni a hiányát és rengeteg új játékos érkezésével próbálják pótolni Xavit, Neymart és Iniestát is, akiknek idő kell. Nem mellékesen a katalán szurkolók nagy része nem látná szívesen a játékost, bár biztos, mindig van visszaút, de ahhoz nagyon fület-farkat behúzva kell visszatérni és a pályán bizonyítani. Nem mellesleg a Barcelona vezetői még mindig nyögik Neymar átigazolása körüli vizsgálatokat, így kimondottan fájó volt a számukra a brazil távozása.

Amúgy a pletykák szerint a Real Madrid is szerződtetné Neymart...

ˆhirdetés