Nagy Dominik szerint ezért fontos nagyon a hat pont

ˆhirdetés

Nagy Dominik szerint nagyon fontos az észtek és a finnek elleni hat pont megszerzése

 

 

A szerdai sajtótájékoztatón Cosimo Inguscio (ő helyettesíti az észtek ellen az eltiltott Rossit), Nagy Dominik vett részt.

 

A Legia Warszawa magyar válogatott játékosa szerint óvatosabb észt csapatra számítanak a visszavágón, a vendégek kontrajátékra fognak berendezkedni. A győzelem viszont fontos a magyar válogatott játékosai számára is, mivel a saját önbizalmukat és a szurkolók bizalmát is vissza szeretnék szerezni.

 

– Véleményem szerint az észtek abból indulnak ki, hogy hazai pályán sikerült legyőznünk a görögöket, ezért óvatosabb hozzáállásban játszanak majd holnap, mint a tallinni mérkőzésen, és inkább kontratámadásokra fognak berendezkedni – mondta a 23 éves középpályás, olvasható az mlsz.hu-n

– A csoportgyőzelemre már nincs esély, de ettől függetlenül tétmeccsként tekintünk az előttünk álló találkozókra, ezt jelzi az is, hogy a legerősebb összeállításunkban lépünk pályára. Két győzelemmel visszaszerezhetjük saját önbizalmunkat, és egyben a szurkolók bizalmát is. A legfontosabb, hogy kiküszöböljük az egyéni hibákat, ha ezt sikerül megtennünk, jó esélyünk lesz a győzelemre.

 

ˆhirdetés