Megint kapott gól nélküli győzelem! Magyarország - Finnország 2-0

Magyarország - Finnország 2-0, Nagy Ádám
Magyarország 2-0-ra verte Finnországot a Nemzetek Ligája csoportmérkőzések záró fordulójában. A csoport élén a finnek végeztek, a magyar viszont feljöttek a második helyre (fotó: mlsz.hu)
ˆhirdetés

A magyar válogatott megérdemelten nyert a finnek ellen, szép gólokkal sikerült kiharcolni a csoport második helyét és győzelemmel zártuk az évet.

 

 

A Nemzetek Ligája mérkőzésen sikerült visszavágni a finneknek, kint kikaptunk, a visszavágón nyert a csapat. A csoport élén a finnek végeztek, a magyar válogatott feljött a dobogó második helyére, köszönhetően az észtek görögországi győzelmének.

 

A magyar válogatott az első félidőben egészen jól játszott, Marco Rossi végre kipróbálhatta a 3-5-2-es felállást, ami elsőre úgy tűnik, működött.

A 29. percben Nagy Ádám szerzett labdát a tizenhatos előterében, visszajátszott Korhutnak, aki remek mélységi passzal játszott Kalmárnak, a középpályás pedig sarokkal tette le a labdát Szalainak, aki a bal alsóba lőtt.

A 37. percben Nagy Ádám szerzett labdát megint, de most nem passzolt, hanem előretört és 18 méterről ballal a jobb alsóba bombázott. A kapus még bele tudott érni, de védeni már nem.

Nagy Ádám megszerezte első gólját a válogatottban.

A második félidőben nem láthattunk már több gólt, viszont a finnek keménykedéseinek sérülés lett a vége, így Orbán kivételével, szinte mindenkit le kellett cserélni körülötte.

 

NEMZETEK LIGÁJA, C-LIGA

2018.11.18., Vasárnap 20:45

MAGYARORSZÁG - FINNORSZÁG 2-0

gólszerzők: Szalai 29, Nagy Á. 37

 

Magyarország: Gulácsi Péter - Baráth Botond (Lang Ádám, 52.), Willi Orbán, Kádár Tamás (Paulo Vinicius, 46.) - Lovrencsics Gergő, Nagy Ádám, Kalmár Zsolt, Kleinheisler László, Korhut Mihály (Holender Filip, 54.) - Szalai Ádám, Dzsudzsák Balázs

Finnország: Joronen - Granlund (Toivio 46), Arajuuri, Väisänen, Uronen - Lod, Kamara, Lam (Kauko 60), Taylor (Forsell 74) - Tuominen, Pukki

 

ˆhirdetés