A Juventus újabb játékosokat vinne a Real Madridból

ˆhirdetés

A Juventus Cristiano Ronaldo után, további játékosokat vinne a Real Madridtól

 

 

A héten előbb felröppent a pletyka, hogy Luka Modric kellene a Juventusnak.

 

Már a nyáron is beszéltek a horvát középpályás távozásáról, de akkor leginkább az Intert lehetett a világ egyik legjobb középpályásával kapcsolatban hallani.

A legújabb verzió szerint Luka Modric nem Milánóba, hanem Torinóba és ott a Juventushoz igazolhat. Láthatóan Modric a világbajnokság után továbbra sincs top formában, így még minden elképzelhető, bár a Madrid a nyáron nagyon ragaszkodott hozzá.

Mivel nem a legfiatalabb játékosról van szó, így nem lenne meglepő, ha a spanyolok idővel elengednék...

Érdekes hírként hozta a Calciomercato, hogy a Juventus kapust igazolna a Madridtól. Keylor Navasról van szó természetesen, aki Thibaut Courois mellett csak csere lehet, hiszen különben nem igazolták volna le a világ egyik legjobbjának számító belga hálóőrt, aki ráadásul fiatalabb is nála.

A Juventusnál Buffon távozása után azért nem a kapusposzt a legerősebb. Navas viszont elképesztő rutinnal rendelkezik, ráadásul a Bajnokok Ligája győzelmekből is bőven kivette a részét.

Navas szép lassan vagy beletörődik, hogy nem lesz kezdő. Annak ellenére, hogy imádja a klubját, de ha egy másik top klubnál akár újra első számú kapus lehetne, akkor érdemes lenne elgondolkodnia.

Santiago Solari érkezésével ráadásul annyiban módosult a helyzet a kapusposzton is, hogy már a Bajnokok Ligájában is Courtoisnak adott bizalmat az edző és nem azt játszották, mint a legtöbb helyen divatos, ha két hasonlóan erős kapus van a keretben: vagyis azt, hogy az egyik, akit azért lehet első számúnak hívni, véd a bajnokságban, míg a másik a kupákban. Solari a belgát védette a Viktoria Plzen ellen.

Persze az is kérdés, hogy Solari meddig maradhat vezetőedzőként. Egyelőre hozza az eredményeket, ráadásul, mintha felszabadultabbak lennének ennek köszönhetően a játékosok, és jelen állapotban ez az egyik legfontosabb a klubnál.

ˆhirdetés