James Rodriguez visszatérhet a Real Madridhoz?

ˆhirdetés

James Rodriguez elképzelhető, hogy visszatér a Real Madridhoz

 

James Rodriguez jelenleg sérült, a hírek szerint idén már biztosan nem lép pályára a Bayern München színeiben. De nem csak emiatt várható, hogy távozik a bajoroktól.

 

James jelenleg kölcsönben szerepel a Bayern Münchenben, a Real Madridtól érkezett két évre a kolumbiai középpályás. A bajoroknak opciós joguk van a vásárlásra, 42 millió eurót kellene érte fizetniük.

A kérdés pedig az, hogy a jelen helyzetben a Bayern élni fog-e ezzel a joggal, vagy sem?

A hírek szerint James és a nyáron érkező Niko Kovac nincsenek túl jó viszonyban, vagyis az edző elképzelhető, hogy nem fogja erőltetni James maradását. A nyáron a német klub vezetői még számoltak a játékossal és akkor még azt lehetett hallani, hogy ki fogják fizetni az árát, végleg megszerezve Jamest, de az idény során történtek alapján, az lenne a meglepetés, ha tényleg élnének a lehetőséggel.

A Bayernnél ráadásul a nyáron nagy átalakítás várható. Ha a vezetők kitartanak Niko Kovac mellett, akkor több játékosnak is távoznia kell, olyan kiöregedő és az öltözőben nagyhangú sztárokat kell pótolniuk, mint Robben és Ribéry, míg James is inkább az elégedetlenek közé tartozik, így ebben az esetben nem fognak érte fizetni ennyit.

A Madridnál viszont jól jöhet James, aki igazán nem is akart távozni a klubtól, Zidane nyomására ment, mivel a francia nem számolt vele.

Tény, hogy a posztján akár bevethető jelen pillanatban Isco, Asensio, Bale és Ceballos is, de az első három éppen rossz formában van, a pletykák szerint nem lenne meglepetés, ha Florentino Perez eladná valamelyiküket.

James Rodriguez azon középpályások közé tartozik, aki gólerős, vagyis vele a gólok is visszatérhetnek, ha úgy alakul, hogy újra a csapat tagja lehet.

Tény, hogy Zidane-nak a fő baja vele kapcsolatban az volt, hogy nem tudott eléggé védekezni, de az is tény, hogy Cristiano Ronaldo távozásával akár előrébb is játszhat, mint ahogy korábban volt hely a számára a csapaton belül.

Érdekes helyzet, mert Jamest a madridi szurkolók is szerették, ráadásul Kolumbia egyik legnépszerűbb játékosáról van szó. Hogy már télen, vagy csak nyáron térhet vissza, ha visszatér, majd kiderül. Ebben az esetben, a szerződése még 2021. június 30-ig szól a Madriddal.

ˆhirdetés