Eibar - Real Madrid 3-0 Videó

Az Eibar három góllal lepte meg a Real Madridot

 

Az Eibar átszaladt a Real Madridon, a hazaiak nagyon elverték a vendégeket, ahol a három bekapott gól ellenére is Courtois volt a mérkőzés legjobbja...

 

Már a harmadik percben majdnem vezetést szerzett az Eibar, Kike távoli lökete csattant a kapufán, Courtois nem tudta volna védeni a lövést.

Erre válaszolt Bale egy távoli bombagóllal, de a szépséghibája az esetnek a leshelyzet volt, majd Benzema lövésénél mentettek a hazaiak a gólvonalon, vagyis ekkor még úgy tűnt, nem is olyan gyenge az ebédidőben rendezett mérkőzésen a Madrid.

De aztán a 16. percben jött egy gyors kontra és Escalante kicsit szerencsés gólja, volt videózás rendesen, de nem indult lesről a támadás, jogosan adta meg a játékvezető a találatot.

Az 52. percben hátul ívelgettek a vendégek, egy merész labdát nem tudott átvenni tökéletesen Odriozola, el is vették tőle a tizenhatosnál, bele is sérült a védekezési próbálkozásba, le is kellett cserélni a fiatal védőt. A labdát Cucurella tette le Sergi Enrichnek, aki kilőtte a kapu jobb oldalát.

A csereként beálló Carvajal majdnem gólpasszt adott az 56. percben, de Asensio éppen lemaradt a labdáról és szinte az ellentámadásból jött az újabb hazai gól. Modric bátortalanul ment ki a jobb szélre, érkezett is középre a labda, Sergi Enrich megelőzte Ramost és valahogy továbbgyötörte a labdát, Kike pedig Varane-t előzte meg és közelről gólt lőtt.

Óriási győzelmet aratott az Eibar, míg a Real Madrid nagy lehetőséget puskázott el, hiszen este Atletico Madrid - Barcelona rangadót rendeznek, vagyis lett volna lehetőség a közeledésre.

A vendégeknél úgy látszik nagyon hiányzott középről Casemiro, de lehetne még sorolni a gondokat...

 

 

Spanyol bajnokság, 13. forduló

2018.11.24., Szombat 13:00

Eibar - Real Madrid 3-0

gólszerzők: Escalante 16, Sergi Enrich 52, Kike 57

Eibar: Riesgo - Pena, Oliviera, Ramis, Cote - Orellana (Sergio Alvarez 83), Jordán, Escalante, Cucurella - Kike (De Blasis 88), Sergi Enrich (Charles 74

Real Madrid: Courtois - Odriozola (Carvajal 54), Varane, Ramos, Marcelo - Modric (Isco 63), Ceballos, Kroos - Bale, Benzema, Asensio (Vinicius 74)