Barcelona: Dembele eladó, ha nem változik

ˆhirdetés

Ousmane Dembelének nagyon össze kell szednie magát, ha a Barcelona labdarúgója akar maradni

 

 

Ousmane Dembelével problémák adódtak az utóbbi hetekben, ha nem változtat a hozzáállásán, akkor állítólag a nyáron eladják.

 

Dembélé nem jelent meg időben egy edzésen, ez volt a francia válogatott szélsővel kapcsolatban az utolsó előtti csepp a pohárban. A játékos állítólag beteg volt, de közben a spanyol lapok szerint egyszerűen csak számítógépes játékokkal töltötte az éjszakát a haverjaival együtt és nem tudott reggel felkelni.

Nem tudni, mi igaz ebből, de az biztos, hogy a lapok a válogatott mérkőzések miatti szünetben kiemelten foglalkoznak az esetével. Többek között megszólaltatva Luis Suárezt is, aki jelezte, mindenképpen változtatnia kell a hozzáállásán, ha nagy focista akar lenni, bár az uruguayi csatár szerint Dembele Barcelona szintű játékos.

Nyilván az, mert különben nem szerződtették volna rekord áron a Dortmundtól a játékost, akit talán mondjuk ki, kapkodva szerzett meg a klub Neymar pótlására 100 millió euróért, amely ár könnyen felszaladhat 150 millió euróig is a bónuszoknak köszönhetően.

A pletyka szerint Dembele nyár végéig kapott haladékot, ha addig nem változik a hozzáállása, akkor 100 millió euró körüli összegért elengedi a Barcelona.

Persze kérdéses, hogy ha ennyi gond van vele, akkor ki fog érte ennyit fizetni?

ˆhirdetés