Lopeteguit menesztette a Real Madrid

Real Madrid, Julen Lopetegui
A Real Madrid menesztette Julen Lopeteguit, helyére Santiago Solarit, a Real Madrid Castilla edzőjét nevezték ki. Elvileg ideiglenesen.
ˆhirdetés

Julen Lopeteguit menesztette a Real Madrid

 

 

A Real Madrid hétfő este bejelentette, azonnali hatállyal menesztette Julen Lopeteguit, a helyére Santiago Solari került ideiglenesen.

 

Julen Lopetegui a nyáron vette át a Real Madrid kispadját, miután Zinedine Zidane bejelentette távozását. A francia sikeredző után egy erősen meggyengült csapatot kellett átvennie, hiszen Cristiano Ronaldót nehéz pótolni.

Néhány mérkőzés erejéig úgy tűnt, a Madrid megtalálta a megfelelő megoldást, az új taktika is működött, de a sok sérülésnek is köszönhetően, olyan rossz spirálba került a csapat, amiből nem tudott kikecmeregni. Az utóbbi hét mérkőzésből, csak egyet tudtak megnyerni, az utolsó nagyon nagy csepp a pohárban, a Barcelona elleni 5-1-es vereség volt.

A klub egyelőre Santiago Solarit nevezte ki ideiglenesen az első csapat élére, aki a Real Madrid Castillától érkezik, így belülről tudtak hirtelen beugrót találni.

A pletykák szerint Antonio Conte lehet hosszú távon a megoldás, de Roberto Martínez, a belga válogatott szövetségi kapitánya is képben van. De sokan azt szeretnék, ha a Madrid belülről tudna megoldást találni a gondjaira.

A Real Madrid vezetősége megköszönte a munkát Julen Lopeteguinak, de úgy érzik, a játékos keret ereje és a mutatott eredmények nincsenek egyensúlyban.

Kedden már Santiago Solari vezeti az edzést.

 

ˆhirdetés