Antonio Conte köthet ki a Real Madridban

Antonio Conte
Antonio Conte állás nélkül, a Manchester United után, most a Real Madriddal kapcsolatban hozták hírbe az olasz mestert
ˆhirdetés

A Julen Lopetegui féle Madridnak változásra van szükség, különben edzőcsere lesz

 

 

Julen Lopeteguire nehéz időszak vár, a pletykák szerint kapott még haladékot a spanyol edző, ráadásul egy Barcelona elleni bajnoki előtt nem akarnak váltani, de ha ott úgy alakul, akkor jöhet a váltás.

 

A csapatnál sok a sérült, ráadásul a Lopetegui féle taktika kulcsjátékosa, Isco vakbélműtét miatt hetekre kidőlt.

Nem jönnek a gólok, hiába kezdte jól az idényt Benzema és Bale is, de mind a ketten megsérültek, valamint előtte vaskosan kivették a részüket a góltalan időszakban is.

A védelemben is nagy a felfordulás a sérültek miatt.

Modric és Kroos is formán kívül vannak, Modric valószínűleg nagyon kihajtotta magát a világbajnokságon, a pletykák szerint a nyáron akár szívesen távozott is volna.

Kroosnak már nyáron sem igazán ment a válogatottban sem, valamint Lopetegui kicsit védekezőbb játékot vár el tőle, mint Zidane várt el, így neki is szoknia kell az új helyzetet.

A kapusposzton is biztosan van feszültség, hiszen Navas kikerült a kezdőből.

És minderre rá lehet húzni örök mumusként: miért kellett eladni Cristiano Ronaldot?!

Ebből is látszik, hogy Lopetegui nincs könnyű helyzetben. Hiába játszik szépen a csapat, ha nem tudnak gólt lőni ebből a játékból a játékosok.

A válogatott mérkőzések miatti szünetben talán rendeződött a helyzet a klubnál, de a pletykák szerint ultimátumot kaphatott az edző, vagyis, ha a következő mérkőzéseken sem érzékelhető javulás, akkor jöhet a váltás.

Korábban már volt pletyka arról, hogy Guti megérett a nagy feladatra, vagyis jöhet a számára az első csapat, de valószínűleg még nagy ugrás lenne a klub korábbi játékosának, ha máris megkapná a lehetőséget.

Míg az olasz lapok egyre többet beszélnek Antonio Conte érkezéséről.

A Chelseatől távozott olasz mesternek jelenleg még nincs klubja. Conte van akkora tekintély, hogy a játékosok is elfogadják. Viszont, ha megfigyeljük, azért Contének nemzetközi szinten nincsenek kiemelkedő eredményei, ami viszont a Real Madridnál egy fontos tényező.

A Real Madrid a hétvégén a Levante ellen játszik, már ott tesztelhető, történt-e valamilyen javulás a csapaton belül, bár a korai időpont nem biztos, hogy ideális a Madrid számára...

ˆhirdetés