Zártkapus mérkőzésen fogadjuk a görögöket

ˆhirdetés

Zártkapus mérkőzésen fogadja a magyar válogatott a görögöt a Nemzetek Ligájában

 

 

Most ért el odáig a magyar - román mérkőzésen tapasztaltak miatti Uefa büntetés, hogy zárt kapuk mellett kell rendeznie a válogatottnak egy meccset, így a görögök ellen zártkapus mérkőzésre készülhetünk.

 

A Nemzetek Ligájában a magyar válogatott Finnországban szenvedett egygólos vereséget, míg a görögök az észteket verték idegenben. Így már csak emiatt is mondható, hogy a görög válogatott jobb formában van, mint a magyar, a világranglista helyezés alapján egy kicsit esélyesebbek, mint mi.

A magyar válogatott élén Marco Rossi a finnek ellen mutatkozott be, volt arculata a csapatnak, de nagy egyéni hibák előzték meg a finn gólt. A csapat hajtott, helyzeteket dolgozott ki, de nem tudta értékesíteni őket. A válogatott bal oldalán gondok voltak, továbbra sincs megoldva a baloldali védekezés, Fiola nem játszott sokszor még a védelem bal oldalán. Sallaival közösen nem tudtak sokat hozzátenni a támadásokhoz, a csapat a jobb oldalon vezette főleg a támadásokat.

A finnek előtt csak öt napja volt Rossinak a közös munkára a játékosokkal, de már volt egy arculata a csapatnak, így ebből lehet építkezni. Sőt, a mérkőzés utolsó negyedére megpróbálkozott a válogatott a három védős (öt védős, attól függ, honnan nézzük) felállással is, bár azt még szoknia kell a keretnek.

A görögöket kedd este 20:45-kor fogadja a válogatott a Groupama Arénában.

A mérkőzést tv-ben az M4 Sport adja élőben.

 

ˆhirdetés